Hjemmesonen ønsker å støtte pårørende til veteraner. Vi ønsker å styrke de pårørendes selvfølelse og selvtillit. Vi er et nettverk for soldat- og veteranpårørende – et sted der pårørende kjenner seg viktig og i sentrum, og får den anerkjennelsen de fortjener.

Vi tilbyr ulike former for støtte til den pårørende, og vi ønsker at nettverket skal skape en trygg god arena for å dele erfaringer og møte andre veteranpårørende. Nettverket vil utvikle seg i tråd med ønsker og behov fra pårørende.

Hjemmesonen skal være åpen for alle veteranpårørende. Det er viktig å understreke at en pårørende ikke bare er nærmeste familie, men kan også være en kollega, venn, nabo osv. En pårørende er en som føler seg som en pårørende.

Hjemmesonen er gjennom sin hjemmeside, lokale mentorer/representanter, telefon, chat og mail, en riksdekkende organisasjon.

Hjemmesonen er ment for pårørende til veteraner som ikke er stadig tjenestegjørende, til de som er stadig tjenestegjørende og til de som har noen nære som skal reise ut.

[themify_box style=»grey rounded» ]Hjemmesonens nettverk er åpent for alle veteranpårørende som ønsker det, uansett organisasjonstilhørighet.  Alle er velkomne til Hjemmesonen uansett politisk syn, religion, kjønn eller seksuell legning.[/themify_box]

Vårt ønske er å gi våre pårørende tilhørighet, trygghet og anerkjennelse.

#87211

Chatten er åpen hver torsdag
klokken 20:00-21:00

[themify_col grid="2-1 first"]hjemmesonen_fb-og-twittertwitter[/themify_col][themify_col grid="2-1"]hjemmesonen_fb-og-twitterfacebook[/themify_col]

[themify_hr color="orange" width="300px" border_width="3px" ]

Vi i Hjemmesonen ønsker alle en riktig god helg❄️ ... See MoreSee Less

Se på facebook
·Del